SAS aflyser flyafgang til Sharm el-Sheikh

SAS aflyser sin planlagte flyafgang til Sharm el-Sheikh på lørdag. Det oplyser flyselskabet på Twitter og på sin hjemmeside.

Beslutningen er truffet som konsekvens af weekendens flystyrt over Sinai-halvøen i Egypten, hvor 224 personer mistede livet.

- På baggrund af de seneste dages udvikling og analyse af tilgængelig information om sikkerhedsniveauet i Sharm el-Sheikh lufthavn har SAS besluttet ikke at flyve til Sharm el-Sheik lørdag den 7. november.

- SAS' næste flyvning til området er lørdag den 14. november, og den er indtil videre ikke aflyst, men vi fortsætter i den kommende tid med at følge udviklingen samt indhente og analysere information, skriver SAS.

SAS-flyet skulle ellers have bragt flere hundrede danskere til den egyptiske feriedestination for Atlantis Rejser og Apollo Rejser på lørdag.

SAS oplyser i meddelelsen, at selskabet beklager den gene aflysningen indebærer.

- Alle rejsende på de aflyste afgange vil blive kontaktet direkte af Atlantis Rejser hurtigst muligt.

Trine Kromann-Mikkelsen, pressechef for SAS i Danmark, har ikke meget mere at tilføje til aflysningen, men siger følgende til Ritzau:

- Vi har foretaget vores egen analyse og har løbende holdt øje med situationen. Vi har været i dialog med myndigheder og lufthavnen, og det er på den baggrund, vi har truffet vores beslutning.

Atlantis Rejser og Apollo Rejser havde ellers planlagt at sende samlet 334 danske charterturister med fly til Sharm el-Sheikh på lørdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip