SAS-personale vil savne Jensen som en chef med format

Kabinepersonalet i SAS er ikke begejstret over, at selskabets koncerndirektør og talsmand i Danmark, Flemming Jensen, forlader luftfartsselskabet til fordel for DSB, hvor han bliver ny administrerende direktør.

- Vi ønsker selvfølgelig Flemming Jensen tillykke med det nye job. Men på vegne af kabinepersonalet i SAS er jeg også meget ærgerlig over, at vi mister en afholdt chef.

- Flemming er en chef med format, siger formanden for Cabin Attendants Union, CAU, Merete Scheel, i en pressemeddelelse.

Fagforeningen CAU organiserer kabinepersonalet i SAS.

- Vi har altid haft et godt forhold til Flemming Jensen. Lige fra dengang han var vores kollega og selv var med ude at flyve som pilot til senere, hvor vi skulle sidde og forhandle med ham som chef, siger Scheel videre.

Selv om Flemming Jensen har måttet træffe beslutninger, som ikke har været populære blandt personalet igennem en række sparerunder, mener Scheel, at han har været god til at sige nej på en positiv måde, og at parterne har kunnet bevare en dialog trods uenigheder.

- Vi har oplevet Flemming Jensen som en professionel chef, der altid har været firmaets mand. Har vi akutte problemer og situationer, der skal løses med det samme, så har hans dør altid stået åben - det har vi sat stor pris på, siger Merete Scheel.

Hendes ønske til en ny chef er, at han eller hun ligesom forgængeren har rødder i luftfartsselskabet.

- Vi er en speciel virksomhed, som det er en kæmpe fordel at have en viden om og historik med. Og så håber vi, at den nye chef også bliver baseret i Danmark, siger hun.

Flemming Jensen begynder i sit nye job i det statslige trafikselskab DSB 1. maj næste år.

/ritzau/

 

Dagens Gossip