SAS transporterede flere passagerer i september

 

SAS koncernen transporterede 90.000 flere passagerer i september, en stigning på 3,5 %. Samtidigt blev kabinefaktoren forbedret med 1,9 procentpoint sammenholdt med sidste år og steg til 76,5 %.

 

En god vækst i de fleste markeder er forklaringen på den stærke trafikvækst for SAS i september. De interkontinentale ruter fortsætter med at vokse mere end gennemsnittet med en stigning på 12,6 %, primært drevet af en øgning på Asien-ruterne på over 30 %. Også trafikken på europa-ruterne er i god udvikling, hvilket skyldes en stærk afslutning af sommertrafikken. Den skandinaviske indenrigstrafik gik op med 1,5 % på trods af, at kapaciteten dalede med 1,6 %.

 

– I september kom de erhvervsrejsende tilbage fra ferie og SAS tilbød samtidig et stort udbud af ruter til feriedestinationer. Dermed udnyttede vi bredden i vores produkt. Vi har netop indgået aftale med den svenske stat og afsluttet endnu en succesfuld udsalgskampagne. Begge dele viser, at vi har et rigtig stærkt produkt, som vi fortsætter med at udvikle for alle kundegrupper. Det sker mens, vi også kigger på at sænke vores udgifter og øge effektiviteten, siger koncernchef Rickard Gustafson, SAS.

 

Foto: SAS (Arkivfoto).

 

Dagens Gossip