Saseline afslører babyens rørende navn

Dexter Christian Dreyer.

Det er navnet på den lille purk, som Saseline Sørensen og hendes kæreste, Michael Dreyer, blev forældre til den 22. februar.

Det røber den 32-årige sangerinde på sin livsstilshjemmeside wuhuw.dk i et indlæg, hvor hun beskriver den første tid som nybagt mor til barn nummer to.

- Vi svæver rundt i en boble af ekstase, kærlighed og udmattelse. Dexter, det lyder som en fræk, livlig og kvik lille dreng, og selv om jeg kun har kendt ham i en uge, så er det også nogle af de billeder, jeg allerede nu har på ham, skriver Saseline Sørensen om fornavnet, mens mellemnavnet er en bevægende kærlighedserklæring.

- Christian får han fra min storebror, der desværre gik bort for fem år siden. Det er en dejlig følelse for mig at give hans navn videre, skriver sangerinden og forklarer om efternavnet.

- Så har Dexter fået sin fars efternavn og ikke mit ekstremt eksotiske efternavn, Sørensen. Det har jeg bare aldrig følt stærkt for at give videre. De kan få deres fædres efternavne og så forhåbentlig min kulør, joker den malaysisk-fødte sangerinde.

Dexters storebror er syvårige Sean, som Saseline Sørensen har med den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein, og med fødslen af sit andet barn var sangerinden meget spændt på sin følelsesreaktion:

- Kærligheden fordobles - eller nej, den mere end fordobles, den multipliceres hele vejen rundt. Jeg mærker kærligheden til Sean endnu stærkere. Jeg mærker kærligheden til min kæreste endnu stærkere. Al kærligheden i mig er bare blevet forstærket af Dexters ankomst, skriver den stolte nybagte mor.

Læs hele indlægget her: http://wuhuw.dk/den-foerste-uge-lillebror-faar-nyt-navn-og-kaerligheden-...

Newspaq

 

Dagens Gossip