Saseline strutter: Her er barnets køn

Det bliver en lille dreng, der udvider Saseline Sørensens familie fra trio til kvartet. Det afslører den 32-årige sangerinde på sin Instagram-konto med ordene "it's a boy" til billedet af sin voksende babybule.

Den tidligere "S.O.A.P"-sangerinde brugte også det sociale medie til at afsløre, at hun ventede sit andet barn. I forvejen er hun mor til den seksårige søn Sean, som hun har med ekskæresten, den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein.

Og ifølge Saseline Sørensen ville Sean allerhelst have en lillebror. Et ønske, som den kommende stolte storebror altså får opfyldt.

- Han ønsker sig en lillebror, som han kan spille fodbold med, selvom jeg har forklaret ham, at barnet jo ikke kommer ud og kan spille med det samme. Men han glæder sig utrolig meget, fortalte sangerinden tidligere til Ekstra Bladet.

Og noget tyder på, at den lille dreng allerede er en særdeles livlig gut, der er klar på fodbold med storebror Sean. I hvert fald skriver sangerinden til sit billede, at der er masser af aktivitet i den struttende mave.

Den vordende far er Saseline Sørensens kæreste, entreprenøren Michael Dreyer, der kan se frem til at blive far for første gang, når hans sangsild nedkommer omkring det tidligere forår.

Se Saselines babybule her: http://instagram.com/p/u87M30Rnnu/?modal=true

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip