Saxo Bank fortsætter navnesponsorat hos Tinkoff-Saxo

Saxo Bank fortsætter som navnesponsor for Tinkoff-Saxo i 2015.

Sammen med cykelholdet har Saxo Bank besluttet at forlænge samarbejdet med yderligere et år.

Saxo Banks støtte vil i væsentlig grad bidrage til at styrke den strategi og de meget ambitiøse mål, som holdejer Oleg Tinkov og teammanager Bjarne Riis har sat for holdet i det kommende år, lyder det i en pressemeddelelse.

I en fælles udtalelse udtrykker Kim Fournais og Lars Seier Christensen, stiftere og administrerende direktører for Saxo Bank, begejstring over at forlænge aftalen.

- Oleg Tinkov er ikke blot en dygtig entreprenør, han har også vist sig at være en ambitiøs holdejer, og vi er overbeviste om, at han med Bjarnes hjælp fortsat kan levere gode resultater.

- I cykelsport såvel som i erhvervslivet er det hårdt arbejde at være i front, men vi tror på, at en dedikeret, langsigtet vision er vejen frem. Vi arbejder kontinuerligt på at bygge gode systemer, og det er fortsat målet med både forretningen og cykelholdet, siger Saxo Bank-bosserne.

Det er syv år siden, at Saxo Bank begyndte samarbejdet med holdet, som dengang var ejet af Bjarne Riis.

Forlængelsen af samarbejdet er ifølge meddelelsen ikke mindst kommet i stand ovenpå et Tour de France, hvor holdet fik succes trods modgang fra start.

Holdet kom til Frankrig for at køre Alberto Contador til den samlede sejr, men han udgik tidligt på grund af et styrt.

I stedet vandt holdet den prikkede bjergtrøje ved Rafal Majka samt tre etapesejre undervejs.

/ritzau/

 

Dagens Gossip