Saxo Bank tier fortsat i sag om Riis-suspendering

Bomben om cykelholdejer Oleg Tinkovs suspendering af Bjarne Riis sprang mandag aften. Saxo Bank, der i mange år har sponseret cykelholdet med Bjarne Riis i spidsen, ønskede ikke at kommentere historien mandag.

Tirsdag kom Tinkoff-Saxo-holdet så med en officiel udmelding om Riis-situationen, hvor holdet meddeler, at Bjarne Riis ikke har været aktivt involveret omkring holdet de seneste dage.

Samtidig afvises det, at Riis er suspenderet på grund af manglende resultater eller dårlige økonomi, som der blev spekuleret i mandag aften.

I Saxo Bank ændrer det ikke på lysten til at kommentere på sagen, at holdet nu har udsendt en pressemeddelelse, der bekræfter, at Bjarne Riis for nærværende er sat af holdet af Oleg Tinkov.

- Vi har ingen kommentarer, siger Saxo Banks pressechef, Cathrine Kier.

Saxo Banks ene stifter og direktør Lars Seier Christensen har ved flere lejligheder talt varmt om Bjarne Riis' evner som leder og fremhævet danskeren som en af hovedårsagerne til holdets succes og til bankens lyst til at sponsere holdet.

Saxo Bank trådte til som navnesponsor i juni 2008, da it-firmaet CSC havde annonceret, at man fra og med 2009 ikke længere ville være en del af holdet.

De seneste år har man forlænget sponsoraftalen for et enkelt år ad gangen, og den nuværende kontrakt med cykelholdet udløber således ved årsskiftet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip