Saxo-udspil får tossede Tinkov i tænkeboksen: 'Ser ikke godt ud'

Skrevet af Michael Lauritsen

|

16/07/2013

Dagens topnyheder

Investeringsbanken Saxo Bank har i dag givet Bjarne Riis tilsagn om at tage et år mere som hovedsponsor for det danskbaserede Tour de France-hold. Men det er ikke alle, der klapper i hænderne over den nyhed.

Tidligere på måneden annoncerede Riis' anden sponsor, Oleg Tinkov, at han gik med planer om at overtage Saxo Banks rolle som førstesponsor. Og dagens udmelding skærer i ørene på den pengestærke russer.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Jeg respekterer Lars (Seier - Saxo Bank-stifter red.), men det betyder ikke, at jeg automatisk vil forlænge sponsoratet, skrev Oleg Tinkov for kort tid siden på Twitter.

Tweetet kommer som et svar til Veloropa, som breakede historien på Twitter. En anden bruger spørger ind til Oleg Tinkovs tidligere udmeldinger om en kommende forlængelse.

LÆS OGSÅ: Værsgo, Bjarne Riis: Saxo Bank tager et år mere

- Jeg bliver nødt til at tænke over det, men det ser ikke godt ud, svarer Tinkov.

Oleg Tinkov har tidligere under Tour de France givet udtryk for, at han gerne vil have sin banks navn nævnt først i holdnavnet. Det får han ikke problemer med i forhold til Saxo Bank.

- Vi vil gerne have et godt samarbejde med Oleg. Jeg har "commited" til næste år. Det handler nu om, hvad Oleg vil, siger Lars Seier Christensen fra Saxo Bank.

SE OLEG TINKOVS TWEETS HER: