Schalke-jubel: Vi fortjener billetten til 1/8-finalen

Der var en enkelt billet til 1/8-finalerne i spil onsdag aften i Champions Leagues gruppe G, og to hold havde mulighed for at tage den.

Schalke 04 fra Tyskland og portugisiske Sporting Lissabon. Det endte med jubel i den tyske lejr og ærgrelse i Sporting-lejren.

Schalke vandt 1-0 ude over Maribor, men havde samtidig brug for hjælp fra Chelsea, der allerede inden kampen var videre som sikker vinder af gruppen. Og den hjælp fik Schalke.

Chelsea vandt 3-1, og Sporting må nøjes med tredjepladsen og en billet til Europa Leagues knockoutfase, mens Schalke er med i bowlen, når der mandag trækkes lod til Champions Leagues 1/8-finaler.

- Vi er meget glade for at være med blandt de sidste 16. Det er også et vigtigt skridt i udviklingen af holdet. Vi fortjente virkelig denne sejr, siger Schalke-træner Roberto Di Matteo til uefa.com.

Forsvarsspiller Benedikt Höwedes mener, viljen blev afgørende for udesejren i Slovenien.

- Vi spillede som et hold, og vi ville virkelig vinde denne kamp. Vi forsvarede os godt og var farlige foran modstanderens mål, siger han til uefa.com.

Og mens Schalke-lejren kunne juble, ærgrede Sporting-spillerne sig efter nederlaget til Chelsea i London.

- Vi gav alt, men vi var ikke i stand til at få de nødvendige point og avancere til næste fase. Sådan er fodbold. Nu vil vi gøre vores bedste i Europa League. Vi forlader Champions League med oprejst pande, siger målmand Rui Patricio til uefa.com.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip