Schalke og Dortmund deler i underholdende lokalopgør

10/04/2016

Schalke 04 og Borussia Dortmund spillede søndag 2-2 i et af Bundesligaens største lokalopgør. Alle mål blev scoret i en underholdende anden halvleg.

Shinji Kagawa bragte Dortmund foran 1-0 med en perle af en scoring kort efter pausen, da japaneren elegant løftede bolden ind over Schalke-keeper Ralf Fahrmann.

Schalke-spilleren Leroy Sane fik udlignet til 1-1 tre minutter senere efter et mindre skydetelt foran Dortmund-målet.

Efter 56 minutter scorede Matthias Ginter til 2-1 for Dortmund, inden den hollandske angriber Klaas-Jan Huntelaar ti minutter senere stod for den sidste scoring til 2-2 på et straffespark for hjemmeholdet.

Den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg spillede hele kampen på Schalkes centrale midtbane og fik en advarsel undervejs.

Dortmund er placeret på andenpladsen med 68 point efter 29 kampe. Bayern München fører rækken med 75 point efter lige så mange kampe. Der mangler fem spillerunder.