Schalke tæt på at vippe Real Madrid ud af CL

Real Madrid blev presset hårdt af Schalke 04, da de regerende Champions League-mestre tirsdag spillede sig videre til kvartfinalerne.

Det var ventet, at Cristiano Ronaldo og holdkammeraterne ville få let spil efter en 2-0-sejr i Gelsenkirchen for tre uger siden. Men det blev alt andet end nemt for de madrilenske storfavoritter.

Returopgøret i den spanske hovedstad endte med et nederlag på 3-4 efter en forrygende forestilling, hvor de undertippede tyskere i lange perioder var det bedste hold.

Ronaldo måtte to gange før pausen træde i karakter på et modløst Real-hold og udligne til 1-1 og 2-2.

Værterne blev sat under hårdt pres af Roberto Di Matteos aggressive Schalke-spillere, der angreb med alle mand.

Det blev bedst illustreret ved Schalkes 1-0-scoring, der blev sat ind af højrebacken Christian Fuchs, der var løbet med op i hjemmeholdets straffesparkfelt for at sætte foden på en tværpasning fra venstrekanten.

Selv efter at Ronaldo havde headet Real på 1-1, så fortsatte Schalke ufortrødent, hvilket betød, at Klaas-Jan Huntelaar - med en fortid hos modstanderholdet - kunne bringe tyskerne på 2-1. Hollænderen havde kort forinden haft et skud på overliggeren.

Igen fik Cristiano Ronaldo udlignet på et hovedstød, hvilket var portugiserens mål nummer 78 i de europæiske klubturneringer. Dermed er han historiens mest scorende. Han tangerede samtidig rivalen Lionel Messis rekord på 75 mål i CL-sammenhæng.

Karim Benzema bragte Real Madrid på 3-2 i begyndelsen af anden halvleg, men minsandten om ikke Schalke endnu en gang overraskede, da indskiftede Leroy Sane lagde bolden over i målhjørnet til 3-3 bag Real-keeper Iker Casillas.

Fem minutter før slutfløjt hamrede Klaas-Jan Huntelaar tyskerne foran med 4-3, da han løb fra hjemmeholdets forsvar og via overliggeren fik bolden i nettet. Sikke en oprejsning for Huntelaar, der i 2009 blev kasseret i Madrid.

De hektiske slutminutter bød på flere gode Schalke-muligheder. Benedikt Höwedes fik muligheden, men sendte bolden lige ind på Casillas.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip