Scheuer: Svært for Wozniacki at stille noget op

Caroline Wozniacki er stadigvæk på kurs mod store resultater til trods for torsdagens tidlige exit fra Australian Open.

Det vurderer tenniskommentator hos TV3 Sport, Tine Scheuer-Larsen, efter det klare nederlag på 4-6, 2-6 i anden runde i Melbourne til den stærke hviderusser Victoria Azarenka.

Wozniacki kom bagud 0-3 i første sæt, men fik kæmpet sig tilbage på 4-4 i et opgør, der på det tidspunkt kunne tippe til begge sider.

- Det var en rigtig god kamp. Specielt første sæt var af virkelig høj kvalitet.

- Azarenka spillede en bedre kamp end Wozniacki, satte mere tryk i boldene og var mere insisterende. Hun fulgte sin plan bedre end Wozniacki, mener Scheuer-Larsen.

- Azarenka fik også en bedre start, og det gav hende mere tro på tingene og mere blod på tanden.

- I andet sæt faldt Caroline tilbage, og hun kunne ikke komme til at ændre noget. Det gav Azarenka mulighed for bare at køre på, siger tenniseksperten om hviderusseren, der vandt Australian Open i 2012 og 2013.

Et skadesplaget 2014 har dog sendt Victoria Azarenka ned som nummer 44 på verdensranglisten, men den placering snyder en hel del.

- Hvis Azarenka kan fortsætte i den stil, så kan hun godt vinde det hele.

- Caroline ville have slået de fleste spillere i turneringen med det, hun viste mod Azarenka. Azarenka var tilbage i samme form, som dengang hun vandt Australian Open to gange og var nummer et i verden, siger Scheuer-Larsen.

Tenniseksperten er fortsat fuld af forhåbninger på Caroline Wozniackis vegne i 2015.

- Ja, jeg er stadig superoptimist.

- Det kunne være endt med en semifinale eller finale. Det var ærgerligt, at hun løb ind i Azarenka. Hun skal bare tilbage i arbejdstøjet og vise sit spil igennem en hel kamp, siger Scheuer-Larsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip