Schmeichel klar til Premier League: Det er rigtig fedt

Denne sæson har været et sandt triumftog for Leicester City, der bare har øget og øget sin position som førerhold i The Championship.

Lørdag blev det så en realitet, at Kasper Schmeichels klub rykker op i Premier League til den kommende sæson.

Holdet sejrede selv fredag og var sikker på oprykning, da nummer tre og fire i rækken tabte lørdag eftermiddag.

- Det har været en speciel dag. Vi spillede i aftes, så jeg har sovet længe og har egentlig bare forsøgt at holde mig væk fra fjernsynet og de andre kampe.

- Men det var svært, da jeg fik sms'er hele tiden. Det er rigtig fedt, at oprykningen nu er hjemme, siger Kasper Schmeichel til 6'eren.

Leicester var tæt på oprykning allerede i sidste sæson, men i denne sæson har der slet ikke været nogen tvivl.

Holdet har vundet 27 ud af 40 kampe og har 19 point ned til nummer tre, Queens Park Rangers - det nærmeste hold, som kunne true den direkte oprykning.

- Man kunne mærke det allerede inden sæsonen, at der var en helt anden mentalitet. Vi har spillet godt og vundet og har også vundet, når vi har spillet dårligt, hvilket kendetegner et tophold.

Nu er Schmeichel igen klar til Premier League, hvor han tidligere har optrådt for Manchester City. I sæsonen 2007/2008 stod han på mål i de første syv ligakampe.

- Det er en fantastisk liga, og det har altid været min drøm at få fast spilletid i Premier League, siger Kasper Schmeichel.

Han skal dog først forlænge sin kontakt med Leicester. Den udløber til sommer.

/ritzau/

 

Dagens Gossip