Schmeichel: Leicester har ingen målsætning for sæsonen

Premier League-klubben Leicester er klar til at forsvare det engelske fodboldmesterskab, men klubben kommer ikke ind til den kommende sæson med en klart defineret målsætning.

Det siger Danmarks landsholdsmålmand Kasper Schmeichel i et interview med BBC.

- Vi har aldrig sagt, at "det her sigter vi mod". Vi går ud og arbejder hårdt for hinanden og gør vores bedste. Det er alt, hvad vi kan forlange af hinanden, siger Kasper Schmeichel.

Leicester får svært ved at overgå sidste sæson, hvor klubben sensationelt vandt det engelske mesterskab, men den danske målmand lover, at truppen hungrer efter mere succes.

- Jeg kan forsikre jer om, at sulten stadig er der 100 procent. Vi skal gå ud og gøre præcis det samme, og så må vi se, hvor langt det rækker, siger Schmeichel.

I forhold til sidste sæson har klubben mistet midtbanestjernen N'Golo Kanté til Chelsea. En enkelt spiller udgør dog ikke holdets styrke, og Kasper Schmeichel ser kollektivet som nøglen til mere Leicester-succes.

- Sammenhold er en vigtig ingrediens i at have en god trup, og man skal kunne stole på hinanden. Vi ved, at hvis vi går ud til træning eller i kamp, så vil alle give alt, hvad de har, siger danskeren.

Leicester tager hul på titelforsvaret 13. august på udebane mod oprykkeren Hull. Seks dage inden skal Schmeichel og co. dog spille Community Shield - opgøret mellem den engelske mester og FA Cup-vinderen - mod Manchester United på Wembley.

/ritzau/

 

Dagens Gossip