Schmeichel: Lige så stort som overlevelsen sidste år

10/04/2016 21:48

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Søndagens 2-0-sejr ude over Sunderland var lige så stor for Leicester-målmand Kasper Schmeichel som 0-0-kampen samme sted i sidste sæson, hvor Leicester reddede sig en ny sæson i Premier League.

- Det var næsten den samme følelse. Det var en lettelse, da vi scorede det andet mål. Og det var en lettelse, da vi hørte slutfløjtet i sidste sæson, siger Schmeichel til TV3 Sport.

Det var femte Premier League-kamp i træk, at den danske landsholdskeeper holdt målet rent, og at Leicester vandt.

Selv om det er første gang i Leicesters historie, at klubben ikke har indkasseret et mål i fem kampe i træk i den bedste engelske række, så er det ikke vigtigt for Schmeichel.

- Sejrene betyder noget. Et clean sheet betyder ikke noget, hvis man ikke vinder, lyder det fra Schmeichel.

Han er klar over, at mesterskabet kommer tættere og tættere på, men nedtoner titelsnakken før de sidste fem kampe i sæsonen.

- Som jeg har sagt så mange gange, så skal vi ikke lade os rive med af al den snak. Der er lang vej endnu. Vi er glade for sejren, men nu skal vi hvile os og fokusere på den næste kamp, siger Schmeichel.

Selve kampen mod Sunderland var vanskelig for Leicester, der havde svært ved forholdene på Stadium of Light.

- Det var noget rod, og vi kom aldrig i gang. Banen var exceptionelt tør, og vi fik ikke gang i vores pasningsspil. Vi var derfor nødt til at kæmpe for det, og vi sloges om hver en bold, siger Schmeichel.

Leicester-manager Claudio Ranieri holder lige som sin målmand udelukkende fokus på de kommende hjemmekampe mod West Ham og Swansea.

- Fansene må fortsætte med at drømme, men vi må bare fortsætte med at være koncentrerede.

- Nu har vi to svære hjemmekampe, og Champions League er på bordet. Vi har ikke opnået noget endnu, siger Ranieri ifølge BBC.

Senere søndag vandt Tottenham 3-0 hjemme over Manchester United, og det betyder, at Leicester har et forspring på syv point ned til Christian Eriksens klub.

Leicester er dog sikker på at ende på mindst fjerdepladsen og dermed for første gang deltage i Champions League-kvalifikationen.

/ritzau/