Schmeichel og Leicester får point mod Stoke trods brøler

19/09/2015

Leicester er fortsat ubesejret i Premier League.

Lørdag leverede Kasper Schmeichels klub endnu et flot comeback og vendte 0-2 til slutresultatet 2-2 i udekampen mod bundholdet Stoke.

I sidste uge var Leicester bagud 0-2 ved pausen hjemme mod Aston Villa, men her vandt Kasper Schmeichel og co. alligevel 3-2.

Leicester fik et point ud af kampen mod Stoke, selvom holdets anfører, Wes Morgan, i første halvleg kostede et mål med noget, der kunne være årets foræring i Premier League.

Efter cirka 20 minutter skulle Wes Morgan ekspedere en Stoke-fremlægning tilbage til Kasper Schmeichel.

I stedet for at lægge bolden tilbage på simpel vis valgte Wes Morgan at springe op i luften, men hans karatesparks-lignende tilbagelægning kiksede totalt.

Hjemmeholdets Jonathan Walthers fik foræret en friløber og scorede til 2-0.

Syv minutter forinden havde velspillende Bojan Krkic udnyttet en god fremlægning til at passere Kasper Schmeichel, der ikke kunne gøre meget ved de to scoringer.

Leicesters manager, Claudio Ranieri, har formentlig sagt mindre pæne ting til sit hold i pausen, og det hjalp i anden halvleg.

Seks minutter efter pausen reducerede Riyad Mahrez på et straffespark, og 20 minutter før tid sikrede Jamie Vardy det ene point.

En fremlægning blev headet videre til angriberen, der udplacerede Stoke-målmanden Jack Butland og scorede til 2-2.

Der blev ikke scoret yderligere, selvom Stoke havde et par gode muligheder.

Kort før tid var Jamie Vardy tæt på at score for anden gang, men hans afslutning gik tæt forbi mål.

Stoke har kun tre point for seks kampe og er placeret som tredjesidst, lige under nedrykningsstregen.

Kun Newcastle og Sunderland er dårligere med hver to point.

Newcastle tabte 1-2 hjemme til Watford, mens Sunderland led nederlag på 0-2 ude til Bournemouth.

Leicester har 12 point og indtager andenpladsen efter Manchester City.

Topholdet, der har 15 point for fem kampe, spiller senere lørdag hjemme mod West Ham.

Leicester har ikke tabt i Premier League siden 29. april, da klubben tabte 1-3 hjemme til Chelsea.

Siden har Kasper Schmeichels klub spillet 10 kampe i træk i ligaen uden nederlag, fire i sidste sæson og seks i indeværende sæson.

Mindre godt går det for Aston Villa, hvor Jores Okore fortsat afventer sin sæsondebut efter en skade.

Aston Villa tabte 0-1 hjemme til West Bromwich og er uden sejr i de seneste fem ligakampe.

Jores Okores klub har fire point og er fjerdesidst, lige over nedrykningsstregen.