Schmeichel: Serberne vil have slettet 3-1-kampen

Lørdagens EM-kvalifikationskamp mellem Danmark og Serbien bliver en anderledes affære, end sidst de to lande mødte hinanden.

Det vurderer Danmarks sidste skanse, målmand Kasper Schmeichel.

- Jeg tror, at det bliver en helt anden kamp end sidste gang. Den her gang har de virkelig brug for en sejr, og jeg tror, at de gerne vil have slettet kampen i Serbien mod os, siger han.

- De er meget opsatte på at slå os, tilføjer han.

I november var Danmark på besøg i Serbien. En kamp Danmark vandt med 3-1, hvor mange af de serbiske spillere leverede på et meget lavt niveau.

Kasper Schmeichel bemærker da også, at Serbien i den kamp blandt andet manglede sin stjerneback Aleksandar Kolarov fra Manchester City.

Efter fire kampe i gruppespillet af EM-kvalifikationen har Danmark syv point, mens serberne har ét. Det hører dog med til historien, at Serbien har fået fratrukket tre point efter uroligheder i en kamp mod Albanien.

- Det bliver en meget hård og tæt kamp, og jeg tror, at de vil være veloplagte og helt klar, lyder vurderingen fra Leicester-målmanden.

- Det er alle nogle verdensklassespillere, som vi skal passe godt på.

- De kan alle sammen noget unikt, som er fra den øverste hylde, men jeg tror, at vi kan slå dem, siger Kasper Schmeichel.

Kampen fløjtes i gang lørdag klokken 20.45 i Telia Parken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip