Schmeichel skubber Andersen ud af målet mod Frankrig

Kasper Schmeichel starter i målet, når det danske landshold søndag aften møder Frankrig i en venskabskamp i Saint-Etienne.

Leicester-målmanden skubber Stephan Andersen, der vogtede målet i onsdagens 3-2-sejr over USA, ud på bænken.

- Vi har lagt os fast på, at vi starter med en anden målmand - Kasper Schmeichel, fastslår landstræner Morten Olsen lørdag på et pressemøde før kampen.

Sidste år var Kasper Schmeichel landstrænerens førstevalg, men en operation i en mellemfodsknogle i december medførte en pause på tre måneder. Først for nylig gjorde han comeback for Leicester i Premier League.

I samme periode har Stephan Andersen fået masser af spilletid hos FC København, hvilket betyder, at målmandsduellen er helt åben frem mod den vigtige EM-kvalifikationskamp mod Serbien til juni.

- Vi har ikke valgt en førstemålmand endnu. Det er tydeligt. Men der er også langt tid til den kamp.

- Kasper har haft et langt skadesforløb, og derfor var det naturligt, at enten Stephan eller Jonas Lössl skulle stå mod USA.

- Det skal siges, at Stephan aldrig har spillet sig af landsholdet. Han har præsteret glimrende, og vi har altid kunnet regne med ham. Derfor var det logisk, at han stod mod USA, siger landstræneren.

Den eneste danske spiller, der er usikker mod Frankrig er venstrebacken Nicolai Boilesen, der døjer med en overbelastning.

- Mod Frankrig skal vi kun bruge spillere, der kan præstere 100 procent, siger Olsen.

Kampen mod Frankrig spilles søndag klokken 21 i Saint-Etienne.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip