Schmeichels klub sætter angrebsflop på græs i Tyskland

Skrevet af admin

20/01/2016

Dagens topnyheder

For blot et år siden blev han Leicesters dyreste indkøb nogensinde, men nu er opholdet i Premier League-klubben sat på pause for den kroatiske angriber Andrej Kramaric.

Manden, der kostede ni millioner britiske pund (svarende til 87 millioner kroner), har nemlig slet ikke levet op til forventningerne, og derfor bliver han lejet ud til Hoffenheim i den tyske Bundesliga.

Mens Jamie Vardy hamrer mål ind for Leicester, har Kramaric i efteråret været henvist til udskiftningsbænken, og siden sin ankomst sidste vinter har han kun scoret to gange i Premier League.

- Andrej har et EM at kæmpe for til sommer, så det er vigtigt for ham at få muligheden for at spille, siger Leicester-manager Claudio Ranieri til Leicesters hjemmeside.

- Jeg talte med ham om, hvad han ønskede, og vi blev enige om, at en lejeaftale var den bedste løsning. Vi vil holde nøje øje med ham i Hoffenheim, lyder det fra italieneren.

Klubskiftet bringer Kramaric fra toppen af Premier League til bunden af Bundesligaen. Hoffenheim indtager sidstepladsen, inden forårssæsonen bliver sparket i gang i den kommende weekend.

/ritzau/