Schumachers familie: Michael skal nok blive god igen

Torsdag er det præcist 20 år siden, at legenden Michael Schumacher vandt sin første VM-titel i Formel 1.

I den anledning er Schumachers hjemmeside levet op igen, og det er ikke kun tyskerens Formel 1-bedrifter, der bliver skrevet om på siden.

Den syvdobbelte verdensmester kæmper i øjeblikket med at komme sig ovenpå en alvorlig skiulykke i december sidste år. Familien har dog troen på, at han nok skal komme sig igen.

I en besked på hjemmesiden takker familien for den enorme støtte, som omverden har udvist:

- Vi modtager stadig beskeder hver dag, hvor folk ønsker Michael god bedring. Vi er stadig målløse over den medfølelse, vi møder fra folk. Vi kan kun takke jer for, at I kæmper denne kamp sammen med ham og os.

- Vi er fortrøstningsfulde og håber det bedste for Michael. Jeres styrke hjælper os med at støtte ham.

Det er især på Twitter, at folk fra hele verdenen ønsker tyskeren god bedring. Under hashtagget #keepfightingmichael kan man udtrykke sin bekymring for racerkøreren.

Det er nu to måneder siden, at Michael Schumacher blev flyttet fra hospitalet i Schweiz til sin private bolig i alpelandet.

Han kom alvorligt til skade under en skiferie i franske Meribel tilbage i december. Han forulykkede og slog hovedet voldsomt efter mødet med en sten.

Han gennemgik herefter to operationer, inden han blev lagt i kunstigt koma, hvor han lå i 189 dage. I januar begyndte lægerne langsomt at vække tyskeren.

En af Schumachers læger, Jean-Francois Payen, udtalte i sidste måned, at han har registreret enkelte fremskridt hos tyskeren.

/ritzau/dpa

 

Dagens Gossip