Schwartz efter sejr over AaB: De havde ingen plan

Randers slog søndag overraskende AaB med 2-1 i Aalborg. Guldbejlerne havde ellers ikke tabt i 18 hjemmekampe og har været forrygende spillende i foråret, men søndag fik nordjyderne ikke spillet til at fungere mod et Randers-hold, der lukkede flot af i defensiven.

Den tidligere AaB-spiller Ronnie Schwartz stod for sejrsmålet i Aalborg, da han i slutningen af første halvleg hovedstødte bolden i mål til 2-1.

- Jeg følte ikke, at AaB havde en plan, der kunne åbne vores forsvar for alvor. I dag var en holdpræstation over alle evner.

- Vi matchede dem meget godt i dag, og det var fortjent, at vi fik point. Jeg ved ikke, om det var fortjent, at vi vandt, men det er vi sådan set ligeglade med, siger Ronnie Schwartz.

Randers-bomberen spillede selv 12 år i AaB, før han skiftede til Randers, men selvom hans mål er et slag mod AaB’s guldkapløb, har han det ikke dårligt med at score mod sin gamle klub.

- Det kan jeg ikke tænke over. Jeg spiller ikke for at vinde guld for AaB. Det må de selv klare. Vi er her for at redde os, og det er livsvigtigt for os, siger han.

Selvom Randers nu har ni point ned til Viborg under nedrykningsstregen, er kronjyderne ifølge angriberen ikke ude af nedrykningsræset endnu.

- Vi er stadig med i bundkampen, og så længe vi kan rykke ned, er vi stadig en del af den, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip