Schweinsteiger får tre år i Manchester United

Bastian Schweinsteigers skifte fra Bayern München til Manchester United er nu faldet helt på plads.

Den engelske storklub oplyser mandag, at den 30-årige tyske midtbanespiller har fået en treårig kontrakt.

Allerede i weekenden meldte Bayern München ud, at klubben var nået til enighed med United om et skifte.

I Manchester bliver Schweinsteiger genforenet med den hollandske manager Louis van Gaal, der fra 2009 til 2011 var træner i Bayern München.

- Jeg har haft en fantastisk tid i Bayern München, det har været en utrolig rejse, og det var ingen nem beslutning at rejse væk.

- Manchester United var den eneste klub, der kunne få mig til at forlade München.

- Jeg føler mig klar til den nye udfordring i det, som jeg mener, er verdens bedste liga, og jeg ser frem til at arbejde sammen med Louis van Gaal igen, siger Bastian Schweinsteiger til Uniteds hjemmeside.

Den rutinerede tyske landsholdsspiller har optrådt for Bayern gennem 17 år. Det er i alt blevet til 18 titler med den sydtyske storklub.

Ud over Schweinsteiger har Manchester United sikret sig Southamptons franskmand Morgan Schneiderlin. Den 25-årige midtbanespiller har fået en kontrakt af fire års varighed med option på yderligere et år.

Det er nu også officielt, at Manchester United sælger angriberen Robin van Persie til tyrkiske Fenerbahce. Istanbul-klubben oplyser på sin hjemmeside, at man tirsdag aften vil afholde en ceremoni, når hollænderen underskriver sin kontrakt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip