Sct. Jørgensgaard solgt: Studiemiljø ved SlotssøBadet

Skrevet af Elo Christoffersen

12/05/2014

Dagens topnyheder

Kolding Hotel Apartments og SlotssøBadet er blevet enige om en handel som gør, at Sct. Jørgensgaard bygningen, som hidtil har været drevet som et ferietilbud til handicappede grupper, samt øvrige ferie- og erhvervsgæster, nu overgår til SlotssøBadet, der vil indrette lokalerne til studieværelser for Syddansk Universitet.

- Der er et stort behov for møblerede studieværelser i byen ikke mindst i kraft af, at både SDU og IBA tiltrækker mange udenlandske studerende i en periode op til 2 år. Det er virkelig et aktiv for byen med så mange studerende og det vil vi gerne have del i, siger direktør i SlotssøBadet, Otto Skak

- Sct. Jørgensgaard lejlighederne passer ikke optimalt ind i vor strategi, vision og nye koncept, hvor ledetråden er Stay Surprised. Her har vi et helt andet skarpt fokus på arkitektur- og designoplevelser, siger direktør hos Kolding Hotel Apartments Jeanette Therkildsen.

Hos Kolding Hotel Apartments har der været et ønske om, at sælge de hotellejligheder, der ligger i Sct. Jørgensgaard. Lejlighederne ligger geografisk for langt væk fra de øvrige hotellejligheder samt receptionen, hvilket har betydning for vores gæsters oplevelse af opholdet.

- Samtidig ligger Sct. Jørgensgaard lejlighederne lige midt i hele SlotssøBadets område, hvilket gjorde det naturligt at undersøge, om de kunne have interesse i bygningen, siger Jeanette Therkildsen.

Fra SlotssøBadets side betyder det nye forretningsområde også, at man håber på at kunne skabe synergi mellem de boende studerende  og forretningen i både badstuen og svømmehallen.

Indretningen af værelserne sker i sommerferien, så det hele kan stå klart, når de første udenlandske studerende ankommer til Kolding omkring den 10 august.