Se afsløringen: 57-årige John tror han skal på date med mindreårig - der venter ham en ubehagelig overraskelse

57-årige John Rudd havde på en datingside arrangeret at mødes med 14-årig pige, men i virkeligheden var det tv-programmet Dark Justice, der stod bag den falske profil.

Det var en chokeret John Rudd, der på Millennium Bridge i Newcastle fik stukket et rullende kamera i ansigtet, hvorimod der ikke var skyggen af den unge date. Det skriver engelske Metro

- Jeg føler mig dum, forklarede John Rudd til de to voksne mænd og deres kamera.

På datingsiden Baboo havde folkene bag Dark Justice lavet lavet en flask profil af en 14-årig pige, og da den engelske lovgivning siger, at voksne ikke må have sex med personer under 16 år, så var John Rudds lumre planer i strid med loven.

I det konfronterende interview, der kan ses under artiklen, vandrer den hætteklædte John Rudd rastløst rundt med kameraholdet i hælene.

Læs også: Mor fanger sin 12-årige datter med voksen mand - giver ham en solid lærestreg

Kort efter optagelserne blev han anholdt af politet, og efterfølgende blev han sendt ét år i fængsel, mens han i de næste 10 år vil være at finde i myndighedernes register over sexforbrydere. 

Folkene bag Dark Justice, der kan sammenlignes med danske Operation X, forklarede i forbindelse med retssagen, at tv-holdet bar skudsikre veste under 'daten' med John Rudd. 

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip