Se billederne: 650 overværede Beatles-koncert

Skrevet af Elo Christoffersen

|

07/10/2013

Dagens topnyheder

I går var der koncert med Keld Heick, Karoline Budtz og Kolding Mandskor, som blev overværet af 650 publikummer.

Den veloverståede Beatles koncert på Kolding Teater fik vist at Kolding Mandskor har gennemgået en kraftig foryngelsesproces på flere planer. Koldings største mandskor har med ca. 45 aktive medlemmer aldrig i sin 85 årige historie været større, men heller ikke bedre syngende.

Flere udtrykte efter koncerten stor overraskelse over korets åbenlyse vitalitet, og den kæmpeforandring der var sket med koret.

Selvom korets dirigent Theis Lyng Reinvang kom med mere eller mindre velplacerede jokes om korets gennemsnitsalder undervejs i forløbet, så var slut oplevelsen et kor der har fået både sit repertoire forynget, men som også rent fysisk er forynget  via over 20 nye medlemmer de sidste tre år.

Den unge Karoline Budtz, som koret havde lokket med på scenen var lige ved at stjæle billedet fra Keld Heick, da hun betog publikum med nogle særdeles velklingende George Harrison numre,

Orkestret Flashbacks utrolige guitarist Franz Jacobsen sjælede igennem på George Harrisons "While my guitar gently weeps"  med en solo der på Beatles´ plade er overladt til ingen ringere end Eric Clapton, og han gjorde det fænomenalt godt.

Sidste år var det Elvis, i år var det Beatles. Hvad mon Kolding Mandskor og Flashback finder på i 2014?

Se billederne nedenunder...