Se billederne af Medinas luksusbolig: Sælger sit hjem for svimlende millionbeløb

Nils Würtzenfeld

425 uger siden

|

18/05/2016

Dagens topnyheder

Den danske popdronning Medina skal atter på boligjagt.

Der står klart, efter det for et par dage siden kom frem, at sangerinden har sat sin førsteklasses bolig på Islands Brygge i København til salg for intet mindre end 19,5 millioner kroner. Det skriver BT.dk

Man må dog formode, at Medina ikke har nået at stille flyttekasserne alt for langt væk, for sangerinden har kun boet i luksuslejligheden siden april i år.

Dengang var det ellers en uhyre begejstret Medina, der ikke kunne få armene ned over sit nye huskøb.

- Jeg er så stolt af, at jeg har købt mit eget fucking hus for første gang. Det er en kæmpe milepæl, og jeg er så stolt af det. Når alle dem, jeg elsker, kommer og besøger mig, siger de: Wow, det her er dit sted. Hvor er vi stolte af alt det, du har opnået, udtalte hun dengang til BT.

I dag er den 33-årige sangerinden altså klar til at pakke flyttebilen igen, og til BT forklarer hun denne gang, hvorfor boligen på Islands Brygge alligevel ikke var hende:

- Jeg har brug mere 'privacy'. Der er mange ude på Bryggen, og det er fantastisk, men jeg har brug for mere stilhed, forklarer Medina til avisen, der efterfølgende gerne vil vide, hvor hun nu påtænker at flytte hen.

- Det vil tiden vise! Jeg er spændt på at finde ud af det, siger sangerinde, der samtidig kan afsløre, at model-kæresten Sebastian Lund flytter med.

I dette link kan du gå på opdagelse i Medinas million-hybel 

 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler: