Se billederne: Byggeriet af Taastrup Torv skrider frem

Byggeriet af det kommende bycenter Taastrup Torv er godt på vej. Aktuelle luftfotos viser, hvordan det store byggeri ved Taastrup Station skrider fremad.

Bebyggelsen bliver på i alt 12.000 kvadratmeter, heraf de 8.000 i stueplan til detailhandel. På etagerne over butikkerne opføres blandt andet 28 almennyttige boliger til Boligforeningen 3B. Der bliver direkte adgang til butikkerne fra de 350 gratis p-pladser, der ligger i to parkeringsdæk ovenpå bygningen.

Blandt de kommende butikker er et stort Kvickly-varehus. Desuden har tøjkæden H&M samt DSB’s Kort & Godt/7-Eleven lejet sig ind.

I og omkring Torvet bliver der plads til 800 cykelparkeringer, hvoraf omkring 600 indrettes inde i bygningen tæt på indgangen til tunnelen til stationen.

Det er Sophienberg Ejendomsudvikling i Holte, der sammen med CASA i Horsens samarbejder med kommunen om projektet til en samlet værdi på 250 millioner kroner. Ejendommen vil være klar til indflytning i efteråret 2013.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip