Se billederne: Dansk forlystelsespark forvandlet til spøgelsesby

I den tidligere forlystelsespark Fun Park Fyn er strømmen for længst taget til radiobilerne, og de havarerede køretøjer er i dag ved at gå i et med ukrudt og den øvrige natur ved byen Aarup på Vestfyn.

Tidens tand har forvandlet de tidligere så farverige vandrutsjebaner til blege og tilgroede fortidslevn.

De knuste ruder og graffitien vidner om, at flere mennesker har slået et eller flere destruktive smut forbi det tidligere sommerland, der slukkede de kulørte lamper og lukkede midt i sæsonen 2006.

SE BILLEDERNE UNDER ARTIKLEN

- Det er ligemeget, om vi hænger hængelåse på portene, så tager folk derud, sparker dørene op og stjæler, siger Helle Skifter til Dagens.dk.

Stoppet af finanskrisen
Helle og Lars Skifter overtog i 2007 den forliste forlystelsespark. Ægteparrets ambitioner var dengang store for stedet.

I samarbejde med en gruppe investorer var de blevet enige om, at de ville åbne H.C. Andersen Park i ruinerne på Fun Park Fyn.

Et tre-cifret millionbeløb skulle være med til skabe den største turistattraktion på øen i midten af Danmark.

- Men det stoppede finanskrisen, forklarer Helle Skifter.

Siden da har forlystelsesparken, der oprindeligt hed Fyns Sommerland, været overladt til menneskelige vandaler og naturens tand.

Læs også: Vilde billeder: Så forfalden er japansk spøgelsesby

Det fynske ægtepar har for nyligt lejet noget af jorden ud til de arbejdere, der renoverer togstrækningen mellem Fredericia og Odense.

- Men det er ingen hemmelighed, at vi gerne vil sælge jorden. Vi får med jævne mellemrum henvendelser fra folk, der viser interesse for stedet, siger Helle Skifter.

KLIK OG SE BILLEDERNE I FULD STØRRELSE:

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip