Se billederne: Dansk playboymodel overfaldet af gal mand

Der venter formentlig et efterspil. Den danske playboymodel, Barbara Zatler, har været udsat for et groft overfald. I nærmeste fremtdig lægger hun vejen forbi politiet og anmelder episoden.

- Det er en fyr, der skulle købe min fars bil, men som aldrig betalte for den og solgte den videre. Da min far så skulle på hospitalet, lånte han min fars anden bil, men afleverede den aldrig igen. Så han tog den bare bagefter. Og den ville han ikke aflevere igen, siger Barbara Zatler til ekstrabladet.dk.

Den 32-årige model fortæller, at hun - sammen med sin mor - torsdag tog hen til manden for at hente den lånte bil. 

Manden begyndte at råbe op og forsøgte at stikke af. Og da Barbara Zatler forsøgte at stoppe ham, blev hun væltet omkuld.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Og så slog han mig på kroppen, da jeg lå der. Min mor ville så hjælpe mig, men han skubbede hende så hårdt, at hun røg hen ad fortovet. Derefter kastede han sig over mig igen og ville til at slå mig i hovedet, da en ung fyr kom og hjalp mig, lyder det fra Barbara Zatler.

Ved overfaldet har hun slået en flig af en knogle og pådraget sig kradsemærker på brystkassen. Fredag lagde hun billeder af skaderne på sin Facebook-profil.

Barbara Zatler har prydet forsiden af Playboy verden over.

SE BILLEDERNE AF HENDES SKADER HER:

 

Dagens Gossip