Se billederne: Denne stramme bikini-krop skriver historie

Hun var topløs i en af de mest kontroversielle videoer i 2013. Supermodellen, Emily Ratajkowski, der medvirkede i Robin Thicke, Pharrell og TI's megahit, Blurred Lines, skummer nu fløden af sine eskapader.

Den 22-årige brunette skal nemlig efter alt at dømme pryde forsiden af den 50. udgave af magasinet Sports Illustrateds berømte bikini-udgave.

Redaktør, MJ Day, vil ikke bekræfte den oplysning. Sådan da. For på Instagram har han smidt to billeder af en model, der, ifølge Daily Mail, sandsynligvis er Emily Ratajkowski.

Man ser dog ikke modellens ansigt, men samme dag smed Emily Ratajkowski et billede på sin profil, hvor hun skriver, at hun er 'ankommet til paradis'.

SE OGSÅ: Smed tøjet i musikvideo: Nu er hun årets kvinde

Hvis det holder stik, så er det kulminationen på længere tids flirteri. I fjor sagde den 22-årige skønhed til magasinet:

- Jeg synes, det er en fantastisk tradition. Det er jubilæums-nummeret. Det ville være en ære at blive indskrevet i rækken af supermodeller.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Det har været et vildt år for Emily Ratajkowski, hvor hun - udover at have været nøgen i en musikvideo - også sikrede sig en rolle i filmen Gone Girl, som også har Ben Affleck på rollelisten. Derudover har hun været fast gæst på den røde løber til alle de store galla-fester.

Sports Illustrateds bikini-udgave udkommer den 11. februar. Emily Ratajkowski kan komme i klub med blandt andre  Kate Upton, der har været på forsiden i 2012 og 2013, og danske Nina Agdal.

SE BILLEDERNE I FULD STØRRELSE HERUNDER:

 

Dagens Gossip