Se billederne der gør nas: Tour-rytter syet med 11 sting efter styrt

Michael Lauritsen

|

20/07/2013

Dagens topnyheder

Meget ubehageligt så det ud, da Garmin-Sharp-rytteren Jack Bauer styrtede slemt på 19. etape i årets Tour de France på bjerget Col du Glandon. Den 28-årige rytter fra New Zealand landede i et pigtrådshegn og fik revet ansigtet op.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Men nu er den uheldige pedalatlet blevet repareret, oplyser holdet på dets hjemmeside.

- Jack har fået otte sting på sin overlæbe, to i panden og en på hans hage. Han har flere hudafskrabninger på sit ansigt og læber, siger Garmin-Sharps læge Kevin Sprouse.

- I øjeblikket ved vi ikke, om der er brud, men når hævelsen falder i en skade som denne, kan man finde små brud senere. I betragtning af måden, det skete på, kunne hans skader have været meget værre, så vi er alle meget taknemmelige for, at er tilfældet, fortsætter han.

Kevin Sprouse roser også de folk, som kom Jak Bauer til undsætning i første omgang.

- Løbets læger og hospitalet var fremragende med respons og behandling. Han vil vende hjem, så snart han kan, og vil fortsat blive overvåget af vores medicinske personale i hele hans periode for at komme sig, siger han.

I 2011 styrtede hollandske Johnny Hoogerland ligeledes ind i et pigtrådshegn. Han fik 33 sting i lår og baller. Hoogerland gennemførte alligevel touren.

SE DE UBEHAGELIGE BILLEDER HER: