Se billederne: Farvel til Oddergrisen blev et tilløbsstykke

Kulden bed, og solen stak i øjnene, da det halve af Odder sagde farvel til Odderbanen og goddag til Aarhus Nærbane, som banen hedder fra og med søndag, når DSB driften på strækningen Odder-Grenaa.

Sort af mennesker på perronen

Randers Jernbaneorkester havde taget opstilling i den ene ende af perronen, men orkestret var dårligt nok begyndt at spille, inden der blev sort af mennesker, og snart kunne man kun se orkestret, hvis man stod lige ved siden af. Så mange mennesker har næppe tidligere ventet på toget i Odder. 

Et særtog fra Aarhus rullede ind til perronen lidt efter kl. 11. Toget rummede en række prominente gæster, bl.a. transportminister Henrik Dam Kristensen og regionsrådsformand Bent Hansen, som på perronen blev modtaget af Odders borgmester Elvin J. Hansen.

Aarhus Nærbane

Med virkning fra i går søndag fusionerede Odderbanen med Grenaabanen, og det nye navn for banen er Aarhus Nærbane. Det er DSB, der fremover står for driften.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip