Se billederne: Hun kvalte kæresten med sine enorme kasser

Michael Lauritsen

11 år siden

|

11/04/2013

Dagens topnyheder

Claire Smedley har store problemer. Altså sådan helt bogstaveligt talt. Hun frygter nemlig, at hendes kæmpemæssige bryster kan forvandle sig til et dødbringende våben.

Og rent faktisk har den 30-årige mor fra Derby i England noget at bygge sin frygt på. En tidligere kæreste, Mark, døde næsten, da han blev kvalt i babserne, som måler utrolige 40MMM (engelsk bh-størrelse red.) og vejer imponerende 15,9 kilo per styk. 

Det skriver den engelske avis, The Sun.

- Normalt elskede han at blive kvalt af dem, men i dette tilfælde begyndte han pludselig at ligge og sprælle. Jeg fortsatte, fordi jeg troede, det var fordi, han var ophidset. Et par minutter senere bemærkede jeg, at han lå stille, fortæller Claire Smedley til avisen.

På det tidspunkt var Mark stoppet med at trække vejret.

- Jeg var i panik og var lige ved at ringe 999 (112 red.), da heldigvis han begyndte at vågne op. Han var fortumlet og forvirret, men så satte han sig op og hostede. Jeg var så lettet, siger hun.

Men efter Marks skræmmende møde døden, blev parrets sexliv ødelagt, og tre måneder senere gik de hvert til sit.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Tilbage hos eks'en

Nu er Claire Smedley bange for, at det skal ske igen. Hun er tilbage hos sin tidligere mand, Chris Willgoose, men er hele tiden på vagt over for risikoen for at komme til at kvæle ham under deres elskov. Især fordi, den kernesunde Claire kræver sex op til fem gange om dagen.

Men rent faktisk tænder Chris på at få ansigtet dækket af de store kasser.

- Chris elsker at blive kvalt af mine bryster, men jeg er altid på vagt efter det, der skete sidste gang, siger Claire Smedley til The Sun.

Parret har aftalt en lille manøvre, der skal sikre, at ingen dør, når de giver den gas i sengen.

- Når han har fået nok, trykker han på mit ben, og så hopper jeg af. Det er rart at vide, at han værdsætter mine bryster, men jeg vil ikke lade det gå for vidt, siger Claire Smedley.

Flov som ung

Claire mener selv, at det er hendes høje østrogen-niveau, der er skyld i hendes store sex-drive og enorme fortrin. Før var hun flov og er også blevet mobbet gennem sin opvækst.

Allerede, da hun var 11 år gammel, var hendes bryster markant større end de jævnaldrende pigers. Og de voksede og voksede.

- Jeg plejede at lægge mig til at sove på maven i håbet om, at de ikke blev større, siger Claire Smedley og fortsætter:

- Min mor og far jokede altid med, at jeg gik i seng - og kom ned næste morgen med massive patter, fortæller hun.

Selv den dag i dag oplever hun problemer.

- Jeg har rygsmerter hele tiden. Og at gøre simple ting, som at binde mine snørebånd eller løbe efter børnene, er umuligt.

Claire Smedley har af flere omgange overvejet en brystreducerende operation, men tanken om, at en kirurg skærer i hende, skræmmer.

Vil erobre Europa

Men med tiden har kvinden med den livsfarligt store barm lært at acceptere sine mål. 

Nu vil hun erobre Europa som model, og rent faktisk har hun allerede haft heldt til at afsætte topløse billeder til hjemmesider.

- Jeg har fået en masse fans i Tyskland, så det ville være dejligt at komme derover, siger Claire Smedley til The Sun.

Se flere billeder af kvinden med Storbritaniens farligste bryster her: