Se billederne: Johnny Logan indspillede live-dvd i Sønderborg

Det betyder, at omkring 170 sønderborgensere kan se frem til at se sig selv, når Johnny Logan i løbet af det kommende år udsender sin musik-dvd med titlen The Irish Connection. Den blev nemlig indspillet på Sønderborghus onsdag aften og der er gode chancer for, at gæsterne kan opleve sig selv, når de ser skiven.

- Det er kun et par uger siden jeg gav koncert her sidst, men jeg har altid ment, at Sønderborghus er det rigtige sted at lave en musik-dvd, siger Johnny Logan til dagens.dk. 

Han fortæller, at det skyldes et fantastisk publikum, rammerne og i særdeleshed personalets parathed.

Koncerten byder på nogle af de mere kendte irske sange, men også flere af Johnny Logans egne. Især kan dvd-køberne se frem til The Town i Love so Much, der handler om at sende tankerne tilbage til barndomsbyen og huske på de ting, man gik og drømte om, da man var en lille dreng eller pige.

Hele vejen gennem optagelsen blev der klappet og sunget på festligste vis. Og det er faktisk lidt pudsigt.

- Irske sange handler om unge mænd, der bliver slået ihjel, men melodierne er friske og muntre”, siger Johnny Logan og fortæller, at han faktisk kommer fra Australien, selvom han er irsk.

Og når han folder sin stemme ud over de irske sange, så er der ingen tvivl om, at hjertet er med i hver eneste tone, hvert eneste ord.

Klik på billeder for at se dem i stor størrelse.

Tekst og billeder: Bo Bach Jensen.
 

 

Dagens Gossip