Se billederne: Nytårsparole hos Billund Brandvæsen

I dag var der nytårsparole hos Billund Brandvæsen.

Brandstationsleder Thyge Nissen lagde ud med at fortælle at der på brandstationen i Billund havde været 111 udkald til blandt andet brande, automatiske brandalarmer, 9 assistancer, forureninger, færdselsuheld, standby ved lufthavnen mv.

Borgmester Ib Kristensen kunne berette at man havde indgået en ny kontrakt med Falck om brandslukning i Billund Kommune, og at den nye kontrakt havde en løbetid på 10 år.  Agner Erichsen fra Falck kunne desuden fortælle, at Billund Brandvæsen i første halvår 2012 ingen fejl havde i udkaldene, det vil sige at samtlige udkald der var foretaget havde responstiden været under 5 minutter.

Det bringer Billund Kommune op blandt top ti i Bredskabsstyrelsens oversigt over brandudkald i Danmark i første halvår 2012.

Beredskabschef Torben Ravn kunne fortælle at den stigebil Billund Kommune råder over er fra 1980 og den vil i starten af det nye år blive udskiftet med en mere moderne og meget hurtigere 30 meter stigevogn fra 2012.  Der er stadigvæk tale om at der skal en ny brandstation til i Billund, og man forventer det sker i 2013. Samtidig bliver det nuværende udkaldesystem, som er analogt, udskiftet til digital og det skal også igang i det nye år.

Se billederne fra nytårsparolen nedenunder....

 

Dagens Gossip