Se billederne: Rekordpris for penthouse i New York

Boligpriserne i Danmark kan godt pakke sammen, hvis man skæver til storbyen New York, som lokker med urimelig eksklusive boliger, der kan få de fleste til at falde om af misundelse og lommesmerter.

For nylig har en anonym person købt en penthouse-lejlighed i det nybyggede luksus-område "One57" for den rekordhøje sum af 100 millioner dollars svarende til 640 millioner kroner. Men så får man også over 1000 kvadratmeter at boltre sig på - herunder en veludstyret spa med alt tænkeligt udstyr, en biograf, vinkælder og et toilet til kæledyr. Se billeder nederst på siden.

Det skriver Daily Mail.

Læs også: Det ligner et almindeligt hus, men når du ser, hvor det ligger - wow!

For de mange millioner får boligejeren to etager, henholdsvis 89. og 90. etage i Manhattens nyeste og højeste skyskraber. Og udsigten er i den stærkt betagende ende af skalaen. Gennem de enorme vinduer, som strækker sig fra guld til loft, er der udsigt til blandt andet Central Park og Empire State Building.

Og der er ikke sparet på lækre materialer og detaljer. Marmor og granit i metervis er blot en del af herlighederne. 

Læs også: Et jysk toilet er større end denne kvindes lejlighed - Men hun tryllede med de kun 8m2

Indtil denne penthouse-lejlighed blev solgt lå rekorden for en bolig i New York på 88 millioner dollars svarende til 566 millioner kroner, som den russiske milliardær Dmitry Rybolovlev gravede frem fra tegnebogen sidste år for at forære den til sin datter.

Se billederne af den utrolige lejlighed her: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip