Se billedet: Christianes mave giver store problemer

Kristine Bugbee

425 uger siden

|

17/05/2016

Dagens topnyheder

Det er kun få uger siden, at Christiane Schaumburg-Müller og rapperen Liam O’Connor bekendtgjorde, at de har fundet sammen igen og venter barn. Desuden har de købt en ny millionvilla på vejen i Nordsjælland, hvor de ejede et hus sammen før skilsmissen sidste år.

Selvom det hele er gået stærkt for det kendte par, er Christiane Schaumburg-Müller allerede så langt henne i sin graviditet, at hun er begyndt at vokse ud af sine klæder.

Det viste hun sine følgere på Instagram i dag med dette billede:

 

Når tøjet bare passer perfekt!!! #behindthescenes i makeup stolen hos @nicciwelsh -) #preggo jeg kan da stadig sagtens passe mit tøj!

Et billede slået op af Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) den

17. Maj 2016 kl. 4:44 PDT


- Når tøjet bare passer perfekt!!! #behindthescenes i makeup stolen hos @nicciwelsh -) #preggo jeg kan da stadig sagtens passe mit tøj! skriver den berømte tv-personlighed og iværksætter under billedet.

Christiane Schaumburg-Müller skal efter planen føde til september, og det er både hende og Liam O’Connors første barn.

I et blogindlæg fortæller hun, hvor meget hun glæder sig til til at blive mor.

- Jeg glæder mig til at skulle dekorere børneværelse, købe barnevogn, pudslebord etc. Jeg har med vilje ventet lidt med disse indkøb - dels fordi jeg simpelthen har haft det så dårligt, og dels fordi jeg er en lille utålmodig kvinde til tider, og 9 måneder er lang tid, så jeg vil ikke gøre alt det ”sjove” i starten. Jeg spreder det i stedet ud over den tid, der er. Desuden har jeg jo også gået lidt stille med dørene angående graviditeten i den første tid – som mange par nok gør, men lige i mit tilfælde betød det også, at jeg ikke kunne gå i baby forretninger og lignende uden at afsløre mig selv.

Hun tilføjer, at hun også glæder sig til selve fødslen.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler: