Se billedet: Gammel dame 'gav fingeren' midt i romantisk frieri

At fri til kæresten under en sportsbegivenhed er en klassisk amerikansk disciplin. Men det er altså ikke alle, som sætter lige stor pris på romantikken på stadion.

En ældre baseball-fan viste i hvert fald med al tydelighed, hvad hun mente, da et frieri pludselig forstyrrede hende. Hun gav simpelhen fotografen fingeren, hvilket blev foreviget på dette helt enestående - og utroligt morsomme - billede.

Med på numse-dillen: 73-årig kvinde twerker som Miley Cyrus

Kenny Lovelace havde inviteret kæresten Molly Ryan til en baseball-kamp i Denver med den bagtanke at gå på knæ for hende. Alt var arrangeret, så det store spørgsmål ville komme frem på storskærmen på stadion, og han havde også hyret fotografen Kerinsa Marie til at sidde klar med kameraet.

Men mens alle andre sukkede over det romantiske budskab, var den ældre kvinde, som var superfan af hjemmeholdet, kun fokuseret på, at fotografen blokerede hendes udsyn til banen.

I dag er fotografen glad for, at den ældre kvindes langefinger er med på billedet.

Romantisk frieri i høj fart - Mand nede på knæ på wakeboard

- De forskellige følelser på dette billede er enestående, og det ville ikke have været så fantastisk et billede uden hende. Så jeg vil gerne takke kvinden. Du gjorde billedet til det, der er!, skriver Kerinsa Marie på sin hjemmeside.

Det kommende brudepar er også begejstrede for billedet og planlægger at bruge det som bryllupsinvitation. Den ældre kvindes identitet er stadig ukendt, men parret lover, at hun også får en invitation til brylluppet, hvis hun melder sig.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se billederne af frieriet herunder: 

 

Dagens Gossip