Se billedet: Her får Mads Mikkelsen abekram af pink gorilla

Amerikanerne stod i lange køer for at få lov til at betale for at få taget et foto sammen med den danske stjerneskuespiller Mads Mikkelsen, da han i weekenden gjorde en sjælden optræden på den årlige gysermesse i Indianapolis, USA.

Flere fans har lagt deres unikke fotos med den populære skuespiller op på det sociale medie Twitter, hvor Mads Mikkelsen blandt andet kan ses i tæt omfavnelse med en stor, pink guerilla.

- Det her må være det bedste foto nogensinde, skriver administratoren af Mads Mikkelsens officielle Twitter-fanside som kommentar til billedet af den berømte skuespiller, der nærmest bliver væk i de store plyssede guerillaarme.

Mads Mikkelsen var inviteret til den amerikanske gysermesse "HorrorHound Weekend" på grund af sin hovedrolle i tv-serien "Hannibal" om den menneskeædende psykiater Hannibal Lecter.

Således kunne messens besøgende blandt andet betale for at få taget et billede, hvor han eller hun sidder til bords med den berygtede kannibal.

- Endelig fik jeg lov at møde min store kærlighed Mads Mikkelsen fra "Hannibal". Han var så venlig og helt fantastisk, skriver en af skuespillernes mange amerikanske fans blandt andet på Twitter.

Den succesfulde skuespiller, som senest har vagt begejstring på det hvide lærred i filmen "The Salvation", går inden længe i gang med optagelserne til tredje sæson af en populære serie "Hannibal".

I mellemtiden kan Mikkelsen-fans glæde sig til snart at se den internationale stjerne i mere hjemlige omgivelser, når den nye danske film "Mænd og Høns" kommer i biograferne til februar.

Se billedet, hvor Mads Mikkelsen får et stort kram af en pink guerilla herunder.

Newspaq

 

Dagens Gossip