Se Danmarks værste smileyrapport

Fødevarekontrollen tjekker mange butikker, spisesteder og andet hver eneste dag, men resultatet kan umuligt blive mere nedslående og slemt end det der forleden skete i Odense.

Her foretog Fødevareafdelingen i Odense en kontrol i et asiatisk supermarked, og det mundede ud i lutter 4-taller - den værste bedømmelse der uddeles.

Der var dumpekarakter for både hygiejne, rengøring, egenkontrol, mærkning af fødevarer og sågår også ophængningen af den tidligere kontrolrapport var så ringe, at den udløste et 4-tal.

Det drejer sig om Asian Super Marked på Nyborgvej i Odense, der nu kan se frem til både politianmeldelse og en stor bøde.

Og hvad var der så galt? Egenkontrollen fik den tilsynsførende ikke at se, da en ansat hurtigt låste butiksdøren med en besked om at han skulle nå et fly til Schweiz.

Fisk i fryser havde tydelige tegn på frostskader, andeæg blev opbevaret ved stuetemperatur, der var dårlig lugt i butikken, flere varer i butikken var uden mærkater, og medarbejderen vidste ikke hvad det var for varer. Og sådan er listen lang.

Det er meget sjældent at virksomheder opnår den hårdeste bedømmelse hele vejen igennem, men det skete altså i Odense, og det bliver nu en sag for politiet.

Se den katastrofale smileyrapport her

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip