Se den vilde video: Her fjerner hun en krog fra gabet af en haj

Skrevet af Michael Lauritsen

|

22/10/2013

Dagens topnyheder

Et af de sidste steder, man har lyst til at have sine hænder, er formentlig i gabet på en haj. Ikke desto mindre er det præcis, hvad italienske Cristina Zenato elsker at gøre. Hun har nemlig udviklet en særlig passion for at fjerne fiskekroge fra hajer, og det foregår ofte med fingrene mellem tænderne på de kødædende rovdyr.

Ifølge bloggen Pete Thomas Outdoors benytter hun chancen til at se på sine 'patienter', når hun tager dykkere med opdagelse ved Bahamas.

En video, som blev lagt online tirsdag, viser fremgangmetoden, der ikke er helt ufarlig.

SE OGSÅ: Her bliver harpunfisker overrasket af hvidhaj

På videoen kan man se, hvordan Cristina Zenato får hajen til at gå i trance. Herefter placerer hun hele sin højre hånd i munden på den. Og i samme sekund, som hajen virker til at blive aggressiv, hiver hun krogen ud af munden på den. Herefter svømmer den væk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

På sin hjemmeside skriver Christina Zenato, der arbejder som dykkerinstruktør hos UNEXSO, at hun altid har haft stor passion for havet, men at det er hajerne, der har hendes største interesse. Hun skriver også om sin særlige evner til at få hajerne til at gå i trance ved en speciel berøring med fingrene.

SE VIDEOEN HER: