Se den vilde video: Van Damme i The Epic Split

Sådan lyder ordene fra den legendariske action helt Jean-Claude Van Damme under optagelserne.

Og det ser altså helt vildt ud.

Artiklen fortsætter under videoen:

 

 
!function(a,b,c){var
d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=("https:"==document.location.protocol?"http://player-services.goviral-content.com".replace(/^http:/,"https:"):"http://player-services.goviral-content.com")+"/embed-code/index/find?placementVersionId=5726587313844191851530329",d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,"script","gv_script_5726587313844191851530329");

Volvo Trucks har tidligere inviteret en række prominente gæster til at teste kvaliteten af ​​deres lastvogne.

Blandt andet verdensmester i slackline, Faith Dickey, Hamsteren Charlie og nu tager en sand Hollywood legende så stuntkonceptet til nye højder.

Dette er den sjette live-test fra Volvo Trucks. Det følger efter tidligere virale hits, der alle har illustreret forskellige funktioner i køretøjerne. Filmen blev skudt i blot én optagelse uden pauser.

Forud for optagelserne havde produktionsholdet øvet stuntet i tre dage, da den endelige version skulle i hus inden for et 15 minutters vindue – mens morgenlyset var helt perfekt.

- Da jeg så filmens storyboard, synes jeg, at det så fantastisk ud. Det er meget majestætisk og meget kraftfuldt, sagde Jean Claude under optagelserne på en øde flyveplads i Spanien.

Se Jean-Claude Van Damme udføre hans mest spektakulære split hidtil i videoen 'The Epic Split’

Denne artikel er sponsoreret indhold.

 

Dagens Gossip