Se det 'forbudte' billede: Instagram ville ikke have Petras dusk

18/10/2013 14:30

Michael Lauritsen

Nyheder

Mest læste i dag

Det er ikke alt, man kan tillade sig at lægge på den sociale billeddelingstjeneste, Instagram. Det må designeren Petra Collins sande.

Petra Collins, der blandt andet er kendt for at stå bag t-shirts med tryk af en menstruationsramt skede, har nemlig fået slettet sin profil.

SE OGSÅ: Twitter-brugere hylder fredagen med nøgenbilleder

Det fortæller hun selv i et blogindlæg i modemagasinet Oyster.

Ekskluderingen var konsekvensen af et billede, den kontroversielle designer uploadede. Her optrådte hun i små trusser og med kønsbehåring over bikinilinjen.

Selv er hun rasende over, at profilen er blevet slettet.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Jeg gjorde intet, der overtrådte reglerne på Instragram. Ingen nøgenhed, vold, pornografi, ulovlige, hadefulde eller krænkende billeder. Jeg lagde et billede op af MIN krop, som ikke passer ind i samfundets feminine standarder, skriver hun i blogindlægget.

Der har før været stormvejr om Petra Collins. Da hun lancerede sin famøse t-shirt, blev hun kontaktet af mediet TMZ, der ville lave et interview. Men, efter at have genovervejet situationen, aflyste de, fordi et billede af motivet ikke kunne bringes på deres site.

SE OGSÅ: Handicappet dreng isoleret på klassebillede

Petra Collins var ikke overrasket over aflysningen. Hun finder det derimod dobbeltmoralsk, at flere medier ikke havde noget imod at bringe billeder af Rihannas blå mærker, da hun blev banket af sin daværende kæreste, Chris Brown.

- Selv de mest magtfulde kvinder i verden bliver målt på deres udseende og bliver konstant latterliggjort for det, skriver hun.

KLIK OG SE DET 'FORBUDTE' BILLEDE I FULD STØRRELSE: