Se det utrolige øjeblik: Kvinde føder i 9 kilometers højde med hjælp fra stewardesser

Stewardesserne fra et kinesisk flyselskab skulle ikke bare servere små og kolde dåsesodavand, vakuumpakkede måltider og fugtige ansigtsservietter til passagerne, da de i torsdags udførte deres arbejde på en flyvning fra Taiwan til Los Angeles i USA.

Flyveturen tog bogstavelig talt en overraskende drejning, da vandet gik på en højgravid passager i flyet, der i et forsøg på at foretage en nødlanding satte kursen mod en lufthavn i Alaska.

Langdistanceflyvningen tegnede i flere timer til at blive en helt normal arbejdsdag for de uniformklædte stewardesser, men efter seks timer i luften skete der som nævnt det, at barnet ikke længere ville være inde i maven på den gravide passager. Det skriver engelske Mirror

Stewardesserne kom nu på overarbejde i de omkring ni kilometers højde, mens der heldigvis var en læge ombord til at hjælpe det utålmodige barn med at få luft omkring ørerne.

Læs også: Bilist slipper for fartbøde: Konen var ved at føde i bilen

Barnet blev født omkring en halv time inden flyvemaskinens hjul kyssede landjorden i Alaska, og i en rørende video kan man se, hvordan passagerne bryder ud i klapsavler, da fødsel er veloverstået.

Barnet fik på den måde en flyvende start på livet, men måtte efter nødlandingen tage med sin mor til tjek på et hospital, mens flyvemaskinen stak snuden i vejret og satte kursen mod den oprindelige destination.
 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip