Se fotos: Politiet efterlyser disse mænd for røveri på Hovedbanegården

Skrevet af redaktion

14/08/2012
[imagebrowser id=223] Politiet i København beder nu om hjælp til at finde disse fire mænd i forbindelse med et groft røveri på Hovedbanegården. Røveriet, som politiet betegner som groft, blev begået lidt før midnat i aftes, hvor to mænd blev overfaldet. De fire gerningsmænd skubbede først den ene mand ned på skinnerne, hvorefter den anden blev slået og sparket, og han blev frastjålet sin bærbare computer og et kontant pengebeløb. De fire gerningsmænd, der efter røveriet løb fra stedet, beskrives som: A. Mand, 14-18 år, spinkel og sort hår. Iført blå træningstrøje med hætte og røde stropper samt en grøn T-shirt indenunder. B. Mand, 14-18 år, almindelig af bygning og sort hår. Iført blå sweatshirt med hvide striber på ærmerne og hvid T-shirt. C. Mand, 14-18 år, alm. af byning. Iført blå cap, blå og hvid baseball-jakke med hvidt mærke på venstre bryst og rød T-shirt med portræt af en løve indenunder. D. Mand, 14-18 år, kraftig af bygning og kort, sort hår. Iført blå hættetrøje. Eventelle henvendelse kan ske til Københavns Politi på tlf. 114.

Mest læste i dag

[imagebrowser id=223] Politiet i København beder nu om hjælp til at finde disse fire mænd i forbindelse med et groft røveri på Hovedbanegården. Røveriet, som politiet betegner som groft, blev begået lidt før midnat i aftes, hvor to mænd blev overfaldet. De fire gerningsmænd skubbede først den ene mand ned på skinnerne, hvorefter den anden blev slået og sparket, og han blev frastjålet sin bærbare computer og et kontant pengebeløb. De fire gerningsmænd, der efter røveriet løb fra stedet, beskrives som:
  • A. Mand, 14-18 år, spinkel og sort hår. Iført blå træningstrøje med hætte og røde stropper samt en grøn T-shirt indenunder.
  • B. Mand, 14-18 år, almindelig af bygning og sort hår. Iført blå sweatshirt med hvide striber på ærmerne og hvid T-shirt.
  • C. Mand, 14-18 år, alm. af byning. Iført blå cap, blå og hvid baseball-jakke med hvidt mærke på venstre bryst og rød T-shirt med portræt af en løve indenunder.
  • D. Mand, 14-18 år, kraftig af bygning og kort, sort hår. Iført blå hættetrøje.
Eventelle henvendelse kan ske til Københavns Politi på tlf. 114.