Se godt efter: Kan du også se skikkelsen bag pigen?

Et billede af en lille pige, der står ved en japansk kyst har skabt stor uro på nettet, hvor flere medier og personer hævder, at der foregår noget mystisk på billedet. Pigens far var dybt chokeret, da han så billedet, som endte på det sociale medie Reddit. Se billedet nederst på siden.

Uroen skyldes, at mange kan se noget af en uhyggelig, sort skikkelse eller figur bag pigen - bag hendes ben ses noget sort, som kunne ligne fødder og ben på en person.

Læs også: Video chokerer forældre: Vores barn blev væltet omkuld af spøgelse

Ifølge Reddit-brugeren Obiaruf, en ven til pigen og faren, som lagde billedet på Reddit, stod der ikke nogen bag pige, da billedet blev taget.    

Kritikere stiller spørgsmålstegn ved, om det ikke bare er en stenformation eller en statue bag pigen, der snyder øjet. Men der er også dem, der hælder til, at photoshop har en rolle i sagen. 

Læs også: Kvinde hævder at mystisk 'spøgelsesbaby' optræder på familiebillede  

Hvad tror du? Står der noget uforklarligt og mystisk bag pigen, eller er der en helt naturlig forklaring på de sorte fødder og ben?

Se billederne her:

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip