'Se her gutter': Sådan kan du også deltage i Neknominate

På Facebook udfordrer unge hinanden i druklegen Neknominate, og på få uger er fænomenet nærmest eksploderet herhjemme. I udlandet har legen flere gange fået alvorlige konsekvenser og har endda kostet flere unge livet, når udfordringerne er gået grueligt galt.

Herhjemme har mange heldigvis en mere humoristisk tilgang til Nekrominate. Ifølge reglerne "mister man respekt", hvis man bryder kæden, når man er blevet udfordret. Men der er forskel på, hvordan man løser udfordringen.

LÆS OGSÅ: Fantastisk joke: 16 årig fortæller kæresten er gravid - se farens vilde reaktion

Det gælder for eksempel den sygeplejestuderende Cathrine Munk fra København. Lørdag aften lagde hun denne video på Facebook: (artiklen fortsætter under)

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Cathrine Munk.

Den kommende sygeplejerske "bundede" altså dåseøllen i håndvasken, og der er tilsyneladende mange, som er med på idéen. Hendes video er blevet delt 655 gange og har fået mere end 7000 likes på et døgn.

Men det er ikke kun pigerne, som tager pis på en nominering til Neknominate. Søren-Haldur Bülow Rasmussen og Victor Risbjerg Møller fra Odder har nemlig videreudviklet legen en anelse og har helt skiftet dåseøllen ud.

I stedet er det en hel roulade, som de "bunder" for rullende kamera - og det viser sig at være en noget hårdere udfordring end en sølle øl. Se gymnasieelevernes "rouladechallenge" her.  

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip