Se, hvordan folk reagerer, når to mænd kommer gående hånd i hånd

Efter en homoseksuel lytter henvendte sig til de to engelske radioværter, Iain Lee og Justin Fealey, og fortalte om, hvor ubehageligt det er gå ned ad gaden med sin mandlige kæreste på grund af folks opførsel, besluttede de to radioværter at lave et lille socialt eksperiment. Det skriver Metro.

Iain Lee og Justin Fealey har sammen et radioprogram på BBC, og for nylig gik de hånd i hånd rundt i byen Luton, nord for London, som den homoseksuelle lytter bor i.

Læs også: Eksperiment: Hvor mange voksne tænder ni-årig drengs cigaret?

De to radioværter var overbeviste om, at det ikke kunne være så slemt at gå rundt i gaderne i Luton, men de blev hurtigt overraskede.

De forbipasserende kiggede mærkeligt på parret og kom med grimme kommentarer.

Læs også: Far så i computerens søgehistorik, at sønnen var homoseksuel: Det endte i tårer

En far trak sit barn væk, da han fik øje på de kærlige radioværter, og en teenagedreng kunne ikke skjule sin foragt overfor Iain og Justin.

- Jeg synes, det er ulækkert…jeg synes, at det er forkert for to mænd, jeg synes bare, at det er ulækkert efter min mening, forklarer teenageren i videoen. 

Se videoen her: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip