Se Jokeren i "Farezonen"

Skrevet af Elo Christoffersen

01/11/2012

Mest læste i dag

Kanal 5 har snart premiere på ”Farezonen”, hvor Jokeren tager seerne med til nogle af de farligste steder i verden, hvor vold og kriminalitet er en naturlig del af en utrolig barsk hverdag.

Fra Ciudad Juarez i Mexico, hvor narko-krigen hærger og koster adskillige mennesker livet hver dag, over gigant-fængsler i Texas, hvor USA’s farligste fanger er samlet i en ulmende heksekedel, og til Los Angeles, som mere end 120.000 bandemedlemmer har gjort til ”Gang Capital of America”.

Både seerne og Jokeren kommer for alvor ind i ”Farezonen” undervejs, når han besøger miljøer, hvor almindelige mennesker ikke har adgang – og ikke bør befinde sig. Hvor han kommer frem vil Jokeren med åbent sind møde de mennesker og pårørende, der er berørt af den aktuelle situation, følge med politi og retsmedicinere på arbejde, og også høre de kriminelles egen historie.

I første program af "Farezonen" er Jokeren taget til, hvad der er blevet kaldt verdens farligste by, Ciudad Juarez i Mexico. En by hvor narko-krigen på en almindelig hverdag nemt koster 10 mand livet, og hvor under 10 % af de mange mord bliver opklaret. Her dykker Jokeren ned i det korrupte narkomiljø og møder drabsmænd, bandeledere og er med ambulancefolk på deres næsten umulige opgave. Hver dag vil han opleve nye mord i byen, hvor der hvert år beslaglægges dobbelt så meget narko som i hele Europa tilsammen.

”Farezonen” har premiere på Kanal 5 torsdag den 15. november klokken 21.