Se listen her: Disse stjernetegn er de mest utro

Skrevet af Aller Media

30/09/2013
Stjernetegn utroskab
Fortæl mig dit stjernetegn og jeg skal sige dig, hvem du er. Stjernetegn siges at kunne afsløre personlighedstræk, men kan de også sige noget om, hvorvidt du er tilbøjelige til at være utro?

Mest læste i dag

Ja, viser undersøgelse fra verdens største utroskabssite.

Et af verdens største utroskabssites, målt på antallet af profiler, canadisk baserede Ashley Madison, har lavet en undersøgelse af, hvilke stjernetegn der er overrepræsenteret blandt deres medlemmer.

Ashley Madison har ifølge dem selv mere end 17 millioner brugere, og ud af disse er det for mændenes vedkommende stjernetegnet fisken, der løber med den tvivlsomme ære at ligge på førstepladsen, mens det hos kvinderne er stjernetegnet tvillingen, der er flest af.

Ifølge Ashley Madisons kilde – astro sexologen Kiki, der har skrevet bogen ’The Celestial Sexpot Handbook’, er det ikke overraskende, at det er fiske-manden, der er flest af, og hun siger:

- Jeg er ikke overrasket over at se, at fisken topper denne liste, fordi de styrer forestillingsevnen og fantasien. Det er svært for dem ikke at udforske deres nysgerrighed.

Den danske astrolog Lejla Lindholm Christensen, der blandt andet leverer horoskoper til en række danske medier som Femina, mener dog slet ikke, at man så kategorisk kan sætte stjernetegnene i bås, og at det kræver en individuel læsning af ens horoskop, førend man kan drage denne type konklusion:

- Man kan ikke på den måde konkludere, om et stjernetegn er mere utro end et andet. For at afgøre om en person har tendens til utroskab, må man se på hele personens horoskop, og om der deri kan gemme sig noget.

Og her er så de mest trofaste

Undersøgelsen har imidlertid også kastet lys over, hvilke stjernetegn der så er de mest trofaste, og hos mændene er det skorpionerne, mens det er de kvindelige vægte, der er de mest loyale.

Undersøgelsen, der er baseret på data fra 284,600 profiler, kastede desuden også lys over, at selvom den kvindelige tvilling selv er en værre én, forholder det sig omvendt således, at hun også er den, der har størst risiko for selv at blive bedraget, mens det hos mændene er mennesker født i tyrens tegn.

Her er listen over hyppigheden af mænd og kvinders stjernetegn på sitet Ashley Madisons:

Mænd

  1. Fisken
  2. Vandmanden
  3. Krebsen
  4. Stenbukken
  5. Tvillingen
  6. Tyren
  7. Løven
  8. Vædderen
  9. Jomfruen
  10. Vægten
  11. Skytten
  12. Skorpionen

Kvinder

  1. Tvillingen
  2. Vædderen
  3. Jomfruen
  4. Fisken
  5. Skytten
  6. Krebsen
  7. Vandmanden
  8. Løven
  9. Stenbukken
  10. Tyren
  11. Skorpionen
  12. Vægten